Θεσσαλονίκη - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Θεσσαλονίκη

Στον διαδικτυακό κατάλογο Ελλήνων Λογιστών φιλοξενούμε λογιστές φοροτεχνικούς της Θεσσαλονίκης για την ανάληψη και διεκπεραίωση πάσης φύσεως λογιστικών εργασιών. Σε μόνο λίγα λεπτά της ώρας και χωρίς κόστος έχετε την δυνατότητα από τον υπολογιστή σας να εντοπίσετε τον επόμενο λογιστή ή σύμβουλο επιχειρήσεων για συνεργάτη σας. Σκοπός του ηλεκτρονικού καταλόγου Logistis Info είναι η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας με παρουσία σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και προαστίων.

Στο Logistis Info θα βρείτε επαγγελματίες λογιστές Α τάξης , Β και Γ τάξη και λογιστές για Γ΄ κατηγορίας βιβλίων, λογιστή Β΄ τάξης διπλογραφικά και απλογραφικά βιβλία. Επίσης οργανωμένα, εξειδικευμένα και φθηνά λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία σε όλη την Θεσσαλονίκη με σημαντική εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων φορολογικών συμβουλών. Στην Logistis Info απολαμβάνετε τις υπηρεσίες φθηνού λογιστή σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα.

Στόχος του εμπεριστατωμένου portal Ελλήνων Λογιστών είναι να βρείτε μέσα από τον κατάλογο μας τον λογιστή φοροτεχνικό με τα χαρακτηριστικά, προσόντα και τιμές που εσείς θέλετε. Με την βοήθεια του καταλόγου μας όχι μόνο εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήμα μιας και οι εν συγκρίσει φθηνοί λογιστές αναλαμβάνουν κάθε λογιστική εργασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τα προάστια κυρίως με ελάχιστο κόστος.

Στον ηλεκτρονικό κόμβο Ελλήνων Λογιστών όλοι οι συνεργαζόμενοι λογιστές φοροτεχνικοί είναι κάτοχοι αδείας Α΄ τάξη, Β΄τάξη, Γ΄ τάξη από το οικονομικό επιμελητήριο. Ο Λογιστής-Επάγγελμα ως θεσμός στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικός και για αυτό ο καταχωρημένος επαγγελματίας λογιστής είτε προέρχεται από Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι είτε είναι λογιστής ΙΕΚ πρέπει να έχει δικαίωμα υπογραφής. Επιπλέον θα πρέπει να τηρεί αυστηρά τον κώδικα δεοντολογίας του λογιστή φοροτεχνικού. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ασκεί το επάγγελμα του με ευθύνη, συνέπεια και εχεμύθεια. Επίσης όλοι οι λογιστές εξωτερικοί συνεργάτες, με πλήρες ωράριο ή λογιστής part time του Logistis Info ενημερώνονται τακτικά μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Η διαρκής ενημέρωση αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα διότι οι λογιστές της ιστοσελίδας Logistis Info είναι πάντα ενήμεροι με τις συνεχείς αλλαγές και τροποποιήσεις νόμων και διατάξεων. Μία άλλη κατηγορία που συμπληρώνει τον κατάλογό μας είναι οι σύμβουλοι επιχειρήσεων που τους βρίσκεις συχνά σε λογιστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Στο Logistis Info σκοπός μας είναι εσείς που βρίσκεστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην Νεάπολη-Συκιές, Καλαμαριά, Παύλου Μελά, Ευκαρπία, Κορδελιό, Εύοσμο, Ασβεστοχώρι, Πυλαία, Χορτιάτη, Πανόραμα, Μενεμένη – Αμπελόκηποι, Εξοχή, Πολίχνη, Σταυρούπολη, Άγιο Παύλο και Πεύκο, Φίλυρο, ¨Άγιο Κοσμά, Νέα Πολιτεία, Νέος Κουλκουτζάς, Ηλιούπολη να εντοπίσετε και να συνεργαστείτε με τον πλέον κατάλληλο λογιστή. Επιδιώκουμε να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι με τις τιμές και τον επαγγελματισμό των λογιστών φοροτεχνικών του καταλόγου Έλληνες Λογιστές. Εάν είστε δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, έχετε ατομική επιχείρηση, κατάστημα ρούχων ή καφετέρια, κατάστημα eshop δεν έχετε παρά να αναζητήσετε στον κατάλογο Ελλήνων Λογιστών τον επόμενο σας λογιστή. Είστε δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός, ηλεκτρολόγος, έχετε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη ή Χαλκιδική, θέλετε να νοικιάσετε μέσω Airbnb, έχετε τουριστικό γραφείο, εταιρεία transfer, κάνετε εισαγωγές και εξαγωγές, έχετε παραγωγική μονάδα και μεγάλο αριθμό προσωπικού τότε στο Logistis Info θα βρείτε σίγουρα τον κατάλληλο και φθηνό λογιστή για την επιχείρηση σας.

Στον κόμβο Logistis Info θα βρείτε φθηνούς λογιστές για δικηγόρους, για κατοίκους του εξωτερικού, για μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια στην Βουλγαρία και Βαλκάνια. Μπορείτε να βρείτε επίσης λογιστή eshop, λογιστή για ηλεκτρονικό εμπόριο, λογιστή εργατολόγο, λογιστή ΙΚΕ (μονοπρόσωπη ή πολυπρόσωπη), λογιστή για περιπτώσεις υπεξαίρεση από τρίτους, συνεργασία με Ελεγκτική Εταιρεία και ανεξάρτητο Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή. Χωρίς κόστος και άλλες δεσμεύσεις ο κατάλογος Ελλήνων Λογιστών σας παρουσιάζει τους πλέον καταξιωμένους και πλήρως καταρτισμένους λογιστές της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη – Λογιστικά γραφεία

Οι υπηρεσίες που μπορείτε να λάβετε από τα άρτια οργανωμένα και επανδρωμένα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία είναι ενδεικτικά οι παρακάτω:

• Συμπλήρωση και υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος (μισθωτός, δημόσιος υπάλληλος, συνταξιούχος, διαχειριστής ΙΚΕ, μέτοχος Α.Ε, ομόρρυθμος εταίρος, δηλώσεις εταιρειών) από λογιστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης
• Έναρξη – ίδρυση κάθε μορφής εταιρείας στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και γενικά στο εξωτερικό παρέχοντας όλες της πληροφορίες σε εσάς για την φορολογική νομοθεσία του κράτους που επιθυμείτε να αρχίσετε οικονομικές συναλλαγές
• Υποβολή on line δηλώσεων ΦΠΑ, Ε9, ΜΥΦ, πόθεν έσχες, transfer pricing και φόρων ακινήτων (ΕΝΦΙΑ & ΕΦΑ)
• Ηλεκτρονική τιμολόγηση
• Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ
• Συμβουλές και Προτάσεις για την επιλογή κατάλληλης μορφής εταιρίας. Οφέλη- πλεονεκτήματα για κάθε μορφή εταιρείας (ατομική, Ο.Ε, Ε.Ε, Ε.Π.Ε, Ι.Κ.Ε, Α.Ε)
• Τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων με ΕΛΠ και ΔΠΧΑ (ΔΛΠ), ημερολογίων, αναλυτικής – διοικητικής λογιστικής
• Οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίου από λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο
• Εργατικά και ασφαλιστικά αντικείμενα
• Προγράμματα ΕΣΠΑ από λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκης
• Φορολογικός σχεδιασμός και υπεύθυνες εκτιμήσεις για τις φορολογικές επιβαρύνσεις των μελλοντικών επιχειρηματικών σας σχεδίων
• Λογιστής για 120 δόσεις και λοιπές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων χρεών
• Εκπροσώπηση για τα ζητήματα σας στην εφορία από πλήρως καταρτισμένα λογιστικά γραφεία
• Σύνταξη επιχειρηματικών πλάνων, οικονομοτεχνικών μελετών από έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Τώρα με τον κατάλογο Ελλήνων Λογιστών η επιλογή του λογιστικού φοροτεχνικού γραφείου είναι πιο εύκολη από ποτέ και χωρίς κόστος. Παράλληλα η παροχή λογιστικών υπηρεσιών από το λογιστικό γραφείο της περιοχής σας αποκτά για εσάς νόημα μιας και οι καλύτεροι λογιστές του Νομού Θεσσαλονίκης είναι δίπλα σας για να δώσουν απάντηση σε κάθε ερώτημα σας.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Θεσσαλονίκη;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.