Ποιοί είμαστε

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον και στις διαρκείς φορολογικές αλλαγές αποφασίσαμε ως ομάδα έμπειρων λογιστών και φοροτεχνικών να σας δώσουμε την δυνατότητα να βρείτε απαντήσεις και λύσεις σε φορολογικά και λογιστικά ζητήματα. Αντιλαμβανόμενοι την συνεχή πίεση και ανησυχία του πολίτη φορολογούμενου και του επιχειρηματία στις συνεχείς αλλαγές και απαιτήσεις για συμμόρφωση με πλήθος διατάξεων και νόμων, δημιουργήσαμε την μοναδική πλατφόρμα εύρεσης λογιστή πάνω στον χάρτη της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η ομάδα του Ελληνικού και Κυπριακού καταλόγου Logistis Info αποτελείται από καταξιωμένους λογιστές, φοροτεχνικούς, εργατολόγους, κοστολόγους και συμβούλους επιχειρήσεων. Μέλημα μας είναι να σας παρουσιάσουμε α) μέσω του καταλόγου Logistis Info έμπειρους και επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία στην περιοχή σας και β) άρθρα, δημοσιεύσεις και επίκαιρα θέματα ώστε με απλοϊκό τρόπο να αποσαφηνίζετε τις διατάξεις και την εκάστοτε νομοθεσία.

Οι έγκριτοι λογιστές και οικονομολόγοι της ομάδας Logistis Info με πολεμοφόδια την πολυετή εμπειρία και μεράκι τους σας παρέχουν πολύτιμες συμβουλές για φορολογικά, λογιστικά, εργατικά και ασφαλιστικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Στον κατάλογο Logistis Info έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε τον πλησιέστερο χιλιομετρικά φοροτεχνικό και σύμβουλο επιχειρήσεων μόνο με την χρήση του δυναμικού χάρτη από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να ορίσετε ΕΣΕΙΣ τα κριτήρια για να επιλέξετε λογιστή και λογιστικό γραφείο. Εσείς αποφασίζετε τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε σε έναν επαγγελματία και αδειούχο λογιστή. Με λίγα λόγια σας προσφέρουμε την δυνατότητα ΕΣΕΙΣ να καθορίσετε το προφίλ που θέλετε να έχει για εσάς ο κατάλληλος λογιστής ή λογιστικό γραφείο.

Πέρα όμως από την ευκολία εντοπισμού του κατάλληλου για εσάς λογιστή φοροτεχνικού ως ομάδα επιλέξαμε και κάτι ακόμη. Να σας παρέχουμε με απλό και κατανοητό τρόπο διάφορες γνώσεις λογιστικής, φορολογίας ή ακόμη και λογιστικών προτύπων ώστε να αποκτήσετε βασικές αλλά και περισσότερο σύνθετες γνώσεις και εργαλεία – οδηγίες που θα σας βοηθήσουν.

Η αποσαφήνιση και η μετάδοση χρήσιμων συμβουλών από εμάς προς εσάς είναι ένα από τα κύρια στοιχήματα που κερδίζουμε καθημερινά ως ομάδα.