Πειραιάς - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Πειραιάς

Στο Logistis Info σας παρέχουμε την δυνατότητα ηλεκτρονικά να επιλέξετε τον επόμενο σας λογιστή φοροτεχνικό και σύμβουλο επιχειρήσεων. Στον λογιστή εξωτερικό συνεργάτη του Logistis Info θα εμπιστευθείτε την διαχείριση των εισοδημάτων σας,  της περιουσίας σας και γενικότερα των κόπων μιας ζωής. Είμαστε ο ηλεκτρονικός κατάλογος που σας παρουσιάζει τους λογιστές και λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία στον Πειραιά χωρίς κανένα κόστος και άλλες δεσμεύσεις.

Στο portal Logistis Info σας φέρνουμε σε επαφή με τους πιο έμπειρους λογιστές φοροτεχνικούς στον Πειραιά,  Μικρολίμανο,  Χατζηκυριάκειο,  Κερατσίνι,  Νίκαια,  Πέραμα,  Αγία Βαρβάρα,  Κορυδαλλό. Μόνο με χαμηλές τιμές λαμβάνετε υψηλού επιπέδου λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Ο συνεργαζόμενος λογιστής Α τάξης,  Β τάξη και Γ τάξη,  λογιστής Γ κατηγορίας βιβλίων,  λογιστής για δικηγόρους ή λογιστής eshop θα συμπληρώσει και θα υποβάλλει με ασφάλεια,  υπευθυνότητα και με χαμηλό κόστος τις φορολογικές σας δηλώσεις. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είτε είστε συνταξιούχος,  μισθωτός και δημόσιος υπάλληλος. Προσθέτουμε αξία στις υπηρεσίες μας είτε είστε ιδιοκτήτης καφετέριας ή ελεύθερος επαγγελματίας,  είτε έχετε Ο.Ε,  Ε.Ε,  Ι.Κ.Ε,  Ε.Π.Ε ή Α.Ε ή ναυτιλιακή εταιρεία ή είστε ιδιοκτήτης ενοικιάσεων σκαφών.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις της εμπορικής και φορολογικής νομοθεσίας (δίκαιο εταιρειών και φορολογικούς νόμους),  απελευθερώνουμε την δυναμική των επιχειρήσεων σας. Παράλληλα παρέχουμε με υπευθυνότητα την καλύτερη δυνατή φορολογική συμμόρφωση. Στον διαδικτυακό τόπο Ελλήνων Λογιστών προσφέρουμε την δυνατότητα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κόστος να αξιολογήσετε τον συνεργαζόμενο φθηνό λογιστή στον Πειραιά προτού επιλέξετε εκείνον που σας ταιριάζει. Κατόπιν,  μπορείτε να τους εμπιστευθείτε όλες τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και την υποστήριξη – οργάνωση του λογιστηρίου σας.

Πειραιάς – Λογιστικά γραφεία

Αρχή μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και για αυτό τα καταχωρημένα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία στον κατάλογο μας απασχολούν λογιστές που είναι κάτοχοι επαγγελματικής αδείας από το Ο.Ε.Ε. Πόσες φορές έχετε ακούσει επιχειρηματίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο ότι το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο που συνεργάζονται δεν είναι πλήρως καταρτισμένο ή ότι πολλές φορές δεν εντοπίστηκε εγκαίρως μια υπεξαίρεση ή ένα λάθος. Εμείς στο Logistis Info δίνουμε μεγάλη σημασία στην αξιοπιστία των λογιστικών γραφείων και των συντελεστών τους. Για αυτό σας παρουσιάζουμε τους πιο καταξιωμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες λογιστές και φθηνά λογιστικά γραφεία του Πειραιά. Όλοι οι λογιστές των συνεργαζόμενων λογιστικών γραφείων πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθούν τα σεμινάρια διαρκούς εκπαίδευσης όπως ορίζει το Ο.Ε.Ε. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι όλοι οι επαγγελματίες λογιστές είναι ενημερωμένοι σε κάθε αλλαγή που πραγματοποιείται.

Στον ηλεκτρονικό portal Ελλήνων Λογιστών θα βρείτε λογιστικό γραφείο οργάνωση των τμημάτων της επιχείρησης σας και λογιστικό γραφείο υπηρεσίες εξοικονόμησης δαπανών.

Ενδεικτικά θα εντοπίσετε λογιστικό γραφείο που ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις σημερινές απαιτήσεις όπως:

 • τήρηση βιβλίων τρίτης κατηγορίας και απλογραφικών
 • ενάρξεις,  μεταβολές,  μετατροπές εταιριών
 • ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • on line υποβολή φορολογικών δηλώσεων και άλλων εργασιών του taxis, ΦΠΑ,  Ε9,
 • υποβολή on line πίνακα προσωπικού στην ΕΡΓΑΝΗ
 • συμβουλές από έμπειρο λογιστή για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και λογιστή για τυχόν κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού
 • ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ, τον ΕΦΑ και τα τέλη κυκλοφορίας
 • εξειδικευμένος λογιστής εργατολόγος για ασφαλιστικά αντικείμενα ΙΚΑ & ΕΦΚΑ
 • λογιστής για κατοίκους εξωτερικού
 • λογιστής τιμές χαμηλές για φορολογικές συμβουλές και επαγγελματία λογιστή για υπεξαίρεση και έγκαιρη αποτροπή της
 • λογιστής για 120 δόσεις και λοιπές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων χρεών
 • ΕΣΠΑ λογιστικό γραφείο στην γειτονιά σας για την χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σας πλάνων
 • λογιστικό γραφείο για τις άλλες δεσμεύσεις της επιχείρησης σας όπως είναι στο ΓΕΜΗ,  περιφέρεια
 • υπεύθυνη εκπροσώπηση στην εφορία
 • συνεργασία με Ελεγκτική Εταιρεία και Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή για τον τακτικό και τον φορολογικό έλεγχο
 • λογιστικό γραφείο με υπαλλήλους γνώστες ξένων γλωσσών (γερμανικά,  ιταλικά και αγγλικά)

Όλα τα ανωτέρω τα παρέχουμε με ελάχιστο κόστος σε όλους τους πελάτες των λογιστικών γραφείων του Logistis Info που βρίσκονται στον Πειραιά. Χωρίς καμία απολύτως χρέωση μπορείτε να τους βρείτε μέσω του καταλόγου Ελλήνων Λογιστών και των σημείων που εμφανίζονται στον χάρτη. Μην χάνετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τα άρτια και πλήρως εξοπλισμένα λογιστικά γραφεία,  με λογιστές εξωτερικούς συνεργάτες ή λογιστές part time,  συμβούλους επιχειρήσεων. Είμαστε περήφανοι διότι οι παρεχόμενες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες μας είναι συνυφασμένες με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Πειραιάς;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.