Μαρούσι - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Μαρούσι

Στον διαδικτυακό κατάλογο Έλληνες Λογιστές έχετε την δυνατότητα στο Μαρούσι να επιλέξετε τον κατάλληλο λογιστή και λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο, εύκολα, ανέξοδα, χωρίς κόστος με μόνο ορισμένα κλικς. Με την ιστοσελίδα Logistis Info έχετε πλέον κάθε λόγο να ανακαλύψετε τον επόμενο φθηνό και οικονομικό λογιστή της γειτονιάς σας ο οποίος με την εμπειρία του και την καθοδήγηση του θα σας συμβουλεύσει πως να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα τις λογιστικές και φορολογικές διατάξεις και νόμους.

Η παροχή υψηλού επιπέδου λογιστικών υπηρεσιών αποτελεί στρατηγική επιλογή του Logistis Info. Οι υπηρεσίες μας μόνο προστιθέμενη αξία μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρηση σας ή στα εισοδήματα σας και προπαντός σε χαμηλές τιμές. Το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών επιτυγχάνεται από τον λογιστή ή λογιστές μας στο Μαρούσι, οι οποίοι είναι κάτοχοι επαγγελματικής αδείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και έχουν δικαίωμα υπογραφής. Ο λογιστής Α τάξης, Β τάξη, Γ τάξη, ο λογιστής ΙΕΚ, ο λογιστής Β τάξη προϋποθέσεις υπογραφής ισολογισμού, ο λογιστής Β τάξης διπλογραφικά βιβλία και λογιστής ΙΚΕ προσφέρει τις λογιστικές, φοροτεχνικές του υπηρεσίες με μικρό κόστος και φθηνά σε κάθε μορφής εταιρεία. Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και ο άριστος χειρισμός των φοροτεχνικών και λοιπών ζητημάτων είναι προϊόν της πολύχρονης εμπειρίας και της συνεχούς εκπαίδευσης.

Αν κατοικείτε στο Μαρούσι και είστε μισθωτός ή συνταξιούχος και θέλετε απαντήσεις πώς να υποβάλλετε την φορολογική σας δήλωση με ελάχιστο κόστος δεν έχετε παρά να αναζητήσετε μέσω του καταλόγου Έλληνες Λογιστές τον λογιστή φοροτεχνικό που σας ταιριάζει. Υπεύθυνα και οικονομικά θα σας ενημερώσει για το επίδομα Α21 ή επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, για τα τέλη κυκλοφορίας, ΕΦΑ των offshore και τον ΕΝΦΙΑ.

Στο Μαρούσι εξυπηρετούμε μέσω των συνεργαζόμενων λογιστικών φοροτεχνικών γραφείων κάθε είδους κατάστημα (ρούχων, επιπλών, mini markets, λοιπές ατομικές επιχειρήσεις, γιατρούς), προσωπικές και κεφαλαιουχικές εταιρείες (Ο.Ε, Ε.Ε, Ι.Κ.Ε, Ε.Π.Ε και Α.Ε).

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υπεύθυνα, με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό και σε λογικές τιμές. Προσπαθούμε να είστε πάντα κερδισμένοι απέναντι στην δαιδαλώδη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία. Οι συνεργάτες μας έχουν ως μοναδικό κριτήριο την προάσπιση των συμφερόντων σας και προσωπικών περιουσιακών σας στοιχείων. Στον κατάλογο μας θα βρείτε καταχωρημένους λογιστές για κάθε κατηγορία εργασίας όπως είναι:

 • λογιστής Γ κατηγορίας
 • λογιστής για δικηγόρους
 • λογιστής eshop
 • λογιστής ξενοδοχείο
 • λογιστής για κατοίκους του εξωτερικού
 • λογιστής εργατολόγος και ειδικός σε θέματα μισθοδοσίας
 • λογιστής part time στην έδρα σας ή λογιστής εξωτερικός συνεργάτης
 • λογιστής online
 • λογιστής ηλεκτρονικό εμπόριο

 

Μαρούσι – Λογιστικά γραφεία

 

Στον διαδικτυακό κατάλογο Έλληνες Λογιστές θα βρείτε εύκολα το κατάλληλο για εσάς λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο μόνο μερικά τετράγωνα από το σπίτι σας ή την έδρα της επιχείρησης σας. Αυτό σας προσφέρει άμεση πρόσβαση και εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χαμηλές τιμές. Πέρα από την εξοικονόμηση χρόνου που είναι βασικός παράγοντας στην εποχή που ζούμε μέσω των λογιστικών γραφείων της Logistis Info λαμβάνετε ίσως τις πιο έγκυρες λογιστικές υπηρεσίες στο Μαρούσι. Οι ειδικοί και άριστοι επαγγελματίες λογιστές μας, σας συμβουλεύουν αξιόπιστα για τις φορολογικές υποχρεώσεις, σχεδιάζουν μαζί σας την επόμενη μέρα με βάση την φορολογική νομοθεσία, σας ενημερώνουν εγκαίρως για κάθε αλλαγή στους νόμους. Τακτικά και έγκαιρα σας πληροφορούν ακόμη και στην μέση της χρονιάς για τον φόρο που θα πληρώσετε μετά από ένα χρόνο. Τα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων είναι ειδικοί για την παρακολούθηση των εσωτερικών δικλείδων ασφαλείας στην επιχείρηση σας και την ικανότητα να εντοπίσει ο λογιστής υπεξαίρεση. Ο Ορκωτός Λογιστής και η Ελεγκτική Εταιρεία μέσω του Logistis Info μπορούν επίσης να σας συμβουλεύσουν για την καταγραφή και εφαρμογή των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας σας.

Παραθέτουμε συνοπτικά τις υπηρεσίες των λογιστών γραφείων στο Μαρούσι:

 • Τήρηση Β και Γ κατηγορίας βιβλίων μηχανογραφικά στην έδρα της επιχείρησης σας ή υπηρεσία λογιστής online
 • Έναρξη επιχειρήσεων κάθε μορφής ( ατομική επιχείρηση, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ, ΜΚΟ)
 • Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ καθώς και ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Μεγάλη εμπειρία στις καταχωρίσεις, στο λογιστικό ημερολόγιο, ενημέρωση για λογιστικό υπόλοιπο αλλά και διαθέσιμο υπόλοιπο ταμείου για την καλύτερη διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης
 • Σημαντική εμπειρία στην κατάρτιση ισολογισμών βάσει των ΕΛΠ (Ν. 4308/14, ΔΠΧΑ (IFRS), λογιστική δημοσίου τομέα (ΠΔ 315/1999 Κλαδικό Λογιστικό Σχέδιο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΠΔ 146/2003 Κλαδικό Λογιστικό Σχέδιο Δημοσίων Μονάδων Υγείας) αλλά και με Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα (IPSAS)
 • Υποβολή όλων των δηλώσεων φόρου και παρακρατούμενων φόρων (ΦΠΑ, ΦΜΥ)
 • Όλες τις εφαρμογές του taxisnet – gsis (Ε9, eparavolo, μισθωτήρια) και λογιστής 120 δόσεις και ρύθμιση οφειλών – χρεών
 • Συνεχής παρουσία και εκπροσώπηση στην εφορία, υπηρεσίες ΓΕΜΗ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, Επιμελητήρια
 • Φορολογικό πλάνο και ημερολόγιο -εκτίμηση τουλάχιστον 6 μήνες πριν την λήξη της διαχειριστικής περιόδου για την υποχρέωση φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων
 • Φάκελοι tranfer pricing με αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Οικονομικών βάσεις δεδομένων για την τεκμηρίωση των ενδοομιλικών συναλλαγών
 • Συνεργασία με Ελεγκτική Εταιρεία (Ορκωτός Λογιστής)
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων για την κατάρτιση businessplan, οικονομοτεχνικών μελετών,
 • Προγράμματα ΕΣΠΑ από λογιστικό γραφείο, λογιστικό γραφείο οργάνωση και εξοικονόμηση δαπανών

Η ανωτέρω συνοπτική παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στο Μαρούσι, υποδηλώνει την σημαντική εμπειρία των συνεργαζόμενων λογιστικών γραφείων με τον διαδικτυακό κατάλογο Logistis Info. Δεν παραβλέπουμε όμως την σχέση ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΙΜΕΣ και για αυτό ακριβώς τον λόγο προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε χαμηλό κόστος. Επιδίωξη μας είναι να απολαμβάνετε από τους λογιστές φοροτεχνικούς και τα λογιστικά γραφεία της περιοχής σας τις λογιστικές και φοροτεχνικές συμβουλές που χρειάζεσθε.

 

 

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Μαρούσι;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.