Μαρκόπουλο - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Μαρκόπουλο

Οι συνεργαζόμενοι λογιστές με επαγγελματισμό παρέχουν αξιόπιστες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές και προσιτές τιμές. Στον διαδικτυακό κατάλογο Logistis Info όλοι οι λογιστές έχουν ευρεία γνώση της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας με αποτέλεσμα να σας παρέχουν ολοκληρωμένες και έγκυρες υπηρεσίες.

Στο Logistis info, οι λέξεις Λογιστής Ορισμός και Λογιστής Επάγγελμα αποκτούν νόημα. Θα βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία και φθηνό λογιστή για όλες τις υποθέσεις σας. Πρωταρχικός στόχος μας είναι ο συνεργαζόμενος φθηνός λογιστής του καταλόγου μας να αποτελεί για εσάς έναν αξιόπιστο σύμμαχο και συνεργάτη. Πως αυτό επιτυγχάνεται; Με την συνεργασία μόνο με πιστοποιημένους στο ΟΕΕ λογιστές φοροτεχνικούς, κατόχους αδείας λογιστή φοροτεχνικού. Φυσικά η διεκπεραίωση όλων των εργασιών εκτελείται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εχεμύθεια και προπαντός χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε πάντα σε προσιτές τιμές την τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων για ατομικές επιχειρήσεις στο Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Αυλάκι ή Μερέντα (δικηγόρους, καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία, μηχανικούς, ιατρούς, ασφαλιστές, οδηγών ταξί και λεωφορείων). Παρέχουμε πλήρες πακέτο κάλυψης σε Ο.Ε, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΕΕ και Α.Ε. Στον κατάλογο μας θα βρείτε λογιστή Α τάξης, Β τάξης, Γ τάξης, λογιστή Γ κατηγορίας, λογιστή εξωτερικός συνεργάτης, λογιστή για κατοίκους τους εξωτερικού. Επίσης λογιστή eshop και λογιστή online, λογιστή part time απασχόληση, λογιστή για δικηγόρους.

Στην ηλεκτρονική σελίδα Logistis Info κάθε συνεργάτης μας, λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο, φθηνός λογιστής Β τάξης διπλογραφικά και απλογραφικά βιβλία, λογιστής β τάξης προϋποθέσεις υπογραφής ισολογισμών ή λογιστής ΙΕΚ με δικαίωμα υπογραφής ενημερώνεται και εκπαιδεύεται διαρκώς. Η άμεση παρακολούθηση και αντίδραση στις συνεχείς φορολογικές αλλαγές αποτελεί για εμάς τον κανόνα ώστε να σας παρέχουμε τις πιο έγκυρες υπηρεσίες.

Μαρκόπουλο – Λογιστικά γραφεία

Το λογιστικό γραφείο και ο σύμβουλος επιχειρήσεων του ηλεκτρονικού μας καταλόγου με απλό και κατανοητό τρόπο σας συμβουλεύσει εγκαίρως για την πορεία και εξέλιξη των μεγεθών της εταιρείας σας.

Οι υπηρεσίες ενδεικτικά που παρέχουμε με τα συνεργαζόμενα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία είναι οι παρακάτω:

• Τήρηση λογιστικών βιβλίων ( Β και Γ κατηγορίας)
• Συμβουλές για την επιλογή της κατάλληλης μορφής εταιρείας με παραδείγματα
• Ενάρξεις και μεταβολές επιχειρήσεων
• Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ
• Λογιστικό γραφείο υπηρεσίες εποπτείας λογιστηρίου και εσωτερικού ελέγχου,
• Λογιστικό γραφείο οργάνωση και επίβλεψη επιχειρήσεων στην έδρα σας
• Υποβολή φορολογικής δήλωσης για μισθωτούς, συνταξιούχους, επιχειρήσεις
• Υποβολή δηλώσεων ( ΦΠΑ, ΦΜΥ, ενδοομιλικών συναλλαγών, ΜΥΦ)
• Εκπροσώπηση στην εφορία
• Εξωδικαστικός συμβιβασμός, λογιστής 120 δόσεις
• Συμβουλές για εξοικονόμηση πόρων, αναδιάρθρωση δανεισμού, μετατροπές εταιρειών
• Μελέτη της επιχείρησης και παροχή συμβουλών για μελλοντικό φορολογικό πλάνο (δυνατότητα μείωσης φορολογικών βαρών)
• Σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων, οργανόγραμμα και βέλτιστες πρακτικές
• Σύνταξη ισολογισμού με όλα τα λογιστικά πρότυπα ( ΕΛΠ, ΔΠΧΑ – ΔΛΠ, Δήμους, ΟΤΑ, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις, Νοσοκομεία και λοιπά ΝΠΔΔ)
• Συνεργασία με Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή και Ελεγκτική Εταιρεία

Τα πλήρως οργανωμένα και παράλληλα φθηνά λογιστικά γραφεία του Logistis Info στο Μαρκοπούλο σας βοηθούν από κοινού και με ελάχιστο κόστος να καταρτίσετε τον φορολογικό σας σχεδιασμό. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά και υπεύθυνα τις φορολογικές διατάξεις και να γνωρίζετε ως επιχειρηματίας το φορολογικό αποτέλεσμα αρκετούς μήνες πριν κλείσει η διαχειριστική σας χρήση.

Συμπερασματικά στο διαδικτυακό portal των Ελλήνων Λογιστών θα βρείτε έμπειρους και καταξιωμένους λογιστές. Οι καταρτισμένες επιστημονικές ομάδες μέσα στα λογιστικά γραφεία στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας σας προσφέρουν τις λύσεις που ζητάτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Διότι σε εμάς στον κατάλογο Logistis Info το δίπτυχο Κόστος-Ωφέλεια και Λογιστής Τιμές αποτελεί πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Μαρκόπουλο;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.