Κηφισιά - Κατάλογος Λογιστών

Νικόλαος Δερμάνης

Φοροτεχνικό γραφείο στη Νέα Κηφισιά με σημαντική εμπειρία στις φορολογικές διατάξεις.

Λογιστές - Κηφισιά

Ο καταχωρημένος και πιστοποιημένος φθηνός λογιστής του καταλόγου μας αναλαμβάνει άμεσα, υπεύθυνα, με χαμηλό κόστος και με ειλικρίνεια όλες τις λογιστικές εργασίες. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου φοροτεχνικές υπηρεσίες και συμβουλές επί εργατικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. Μας διακρίνει επίσης η πλούσια εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε εξεζητημένα φορολογικά αντικείμενα.

Στην ιστοσελίδα Logistis Info αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς, για αξιόπιστους, έμπειρους, φθηνούς και εχέμυθους λογιστές φοροτεχνικούς δημιουργήσαμε τον διαδικτυακό κατάλογο Ελλήνων Λογιστών. Τώρα με τον κατάλογο μας η επιλογή ενός αξιόπιστου λογιστή φοροτεχνικού Α τάξη, Β τάξη, Γ τάξη και σύμβουλου επιχειρήσεων γίνεται εύκολη.

Είμαστε περήφανοι διότι στο κόμβο Ελλήνων Λογιστών ο συνδυασμός Λογιστής Επάγγελμα & Λογιστής Υποχρεώσεις & Λογιστής Τιμές αποτελεί για εμάς πάντα σημείο αναφοράς και συνεργασίας με όλους τους λογιστές και φοροτεχνικούς. Στον κατάλογο μας έχουμε ως αρχή την παροχή πρωτίστως υψηλού επιπέδου λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών με ελάχιστο κόστος. Οι συνεργαζόμενοι λογιστές εξωτερικοί συνεργάτες ή λογιστές part time είναι πάντα στο πλευρό σας, με δυνατότητα παρουσίας στην έδρα σας.

Υποστηρίζουμε στην Logistis Info την διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση όλων των συνεργαζόμενων λογιστών, φοροτεχνικών και συμβούλων επιχειρήσεων, πράγμα το οποίο προβλέπεται και από το ΟΕΕ. Επίσης όλοι οι λογιστές έχουν δικαίωμα υπογραφής και τις άλλες δεσμεύσεις που προβλέπονται από κώδικα δεοντολογίας των λογιστών φοροτεχνικών.

Στην Κηφισιά μέσω του Logistis Info θα ανακαλύψετε φθηνό λογιστή με άδεια α τάξη, λογιστή Γ κατηγορίας και Β κατηγορίας βιβλίων, λογιστή για δικηγόρους, λογιστή ξενοδοχείο, λογιστή για κατοίκους του εξωτερικού, λογιστή ΙΚΕ, λογιστή εργατολόγο και λογιστή eshop. Πέρα από τις συνήθεις εργασίες ενός λογιστή εδώ θα βρείτε τον λογιστή ειδικό στις αποτιμήσεις εταιριών και μεταβιβάσεις μετοχών εισηγμένων ή μη στο χρηματιστήριο Αθηνών, λογιστή υπεξαίρεση και διεύρυνση λοιπών διαχειριστικών ζητημάτων, ορκωτό λογιστή και ελεγκτική εταιρεία. Επιπροσθέτως λογιστή 120 δόσεις και συμβουλές για ρύθμιση υποχρεώσεων, λογιστή υπερχρεωμένα για παράδειγμα νοικοκυριά και συμπλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ.

Κηφισιά – Λογιστικά γραφεία

Τώρα στην Κηφισιά, Κάτω Κηφισιά, Κεφαλάρι, Καστρί, Πολιτεία, Κοκκιναρά ή Στροφύλι, μπορείτε να εντοπίσετε το δικό σας λογιστικό γραφείο χωρίς κόστος μέσω του διαδικτυακού τόπου των Ελλήνων Λογιστών. Διαθέτετε επιχείρηση (ατομική, Ο.Ε, Ε.Ε, Ι.Κ.Ε, Ε.Π.Ε, Α.Ε), είστε μισθωτός ή συνταξιούχος, είστε μέτοχος κάτω ή άνω του 0, 5% του μετοχικού κεφαλαίου εταιρείας, διατηρείτε κατάστημα στην Όθωνος, είστε αρχιτέκτονας, μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, ενοικιαστής ακίνητης περιουσίας, απασχολείτε προσωπικό στην επιχείρηση σας. Τότε θα βρείτε άμεσα το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο που σας ταιριάζει και βρίσκεται δίπλα σας.

Τα λογιστικά γραφεία του καταλόγου μας διαθέτουν πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές για την απλούστευση των λογιστικών εργασιών (π.χ. λογιστής ονλινε για εξοικονόμηση χρόνου κατά την διεκπεραίωση καταχωρίσεων και υποβολής δηλώσεων, διαρκής επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων) και όλα αυτά στις πιο προσιτές τιμές στην Κηφισιά.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ενδεικτικά τους πυλώνες των εκτελούμενων εργασιών με την συνδρομή των εξειδικευμένων επιστημονικών ομάδων:

Λογιστικές Υπηρεσίες Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Παρακολούθηση και τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων (μηχανογραφικά) Φορολογικές δηλώσεις για φυσικά πρόσωπα αλλά και για εταιρείες (εισηγμένες ή μη) Προγράμματα ΕΣΠΑ από λογιστικό γραφείο
Τήρηση βιβλίων με ΕΛΠ, ΔΠΧΑ (IFRS), IPSAS, Προεδρικά Διατάγματα Προγραμματισμός και φορολογικός σχεδιασμός για αποφυγή άσκοπης υπερφορολόγησης Σύνταξη επιχειρηματικών πλάνων (business plans)
Ίδρυση – έναρξη επιχειρήσεων και εταιρειών Εκθέσεις ενδοομιλικών συναλλαγών, φάκελοι transfer pricing Υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου και εξοικονόμησης δαπανών
Εκπροσώπηση στην εφορία – Δ.Ο.Υ από εξειδικευμένο λογιστικό γραφείο Διαρκής παρουσία κατά τις διαδικασίες ελέγχου για το φορολογικό πιστοποιητικό Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας
Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ & Ηλεκτρονική τιμολόγηση Εκπροσώπηση στις φορολογικές αρχές και κέντρα ελέγχου επιχειρήσεων Συμβουλές για αναδιάρθρωση δανεισμού
Υποβολή όλων των δηλώσεων (ΦΠΑ, ΦΜΥ, Ε9,ΕΦΑ – εξωχώριες, taxis ΕΝΦΙΑ, μητρώο πραγματικών δικαιούχων) Ρύθμιση οφειλών πχ 120 δόσεις και συμβουλές για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό Συμβουλές για ένταξη σε επενδυτικά έργα και σχήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό
Κατάρτιση ατομικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων & ταμειακών ροών βάσει Διεθνής φορολογικός σχεδιασμός για παγκόσμια φορολογητέα εισοδήματα Συμβουλές για μετατροπή από πχ ΕΠΕ σε ΙΚΕ, συγχωνεύσεις και εξαγορές, μεταβιβάσεις μετοχών και υπεραξία

Στον ηλεκτρονικό κατάλογο Ελλήνων Λογιστών γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείται υπεραξία και προστιθέμενη αξία στις λογιστικές φοροτεχνικές υπηρεσίες. Επίσης γνωρίζουμε ότι η επιχειρηματικότητα και το εισόδημα πρέπει να προστατεύεται και να μεγιστοποιείται. Για τον λόγο αυτό στο Logistis Info είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα πιο αξιόπιστα και φθηνά λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία στην Κηφισιά σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Κηφισιά;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.