Κέρκυρα - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Κέρκυρα

Στον ελληνικό ηλεκτρονικό κατάλογο λογιστών Κέρκυρας, εύκολα μπορείτε να βρείτε μέσω του δυναμικού χάρτη τον πλησιέστερο σε εσάς λογιστή ή λογιστικό γραφείο. Χωρίς κανένα κόστος και με την βοήθεια του υπολογιστή σας θα βρείτε στην περιοχή σας τον κατάλληλο λογιστή α τάξης για να αναλάβει τις φορολογικές και όχι μόνο υποχρεώσεις σας. Μόνο με ένα κλικ και μερικά δευτερόλεπτα αρκούν για να αφήσετε στους έμπειρους σύμβουλους επιχειρήσεων και αλλά και μισθωτών και συνταξιούχων τις υποθέσεις σας.

Οι λογιστές του Δήμου Κέρκυρας με την βοήθεια του διαδικτυακού τόπου του Logistis Info είναι έτοιμοι για την ανάληψη οποιασδήποτε εργασίας τους αναθέσετε. ¨Όλοι τους είναι επαγγελματίες λογιστές, αδειούχοι από Ο.Ε.Ε (λογιστής Α τάξης, Β τάξης, Γ τάξης). Οι επαγγελματίες λογιστές φοροτεχνικοί ακολουθούν πιστά τον κώδικα δεοντολογίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Παράλληλα έχουν διαρκή και άμεση επαφή με όλες τις αλλαγές στις διατάξεις και νομοθεσία πράγμα το οποίο διασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς εσάς.

Η υψηλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές αποτελεί για τους λογιστές στην Κέρκυρα βασική προϋπόθεση για την συνέχιση των λογιστικών τους δραστηριοτήτων. Οι υπηρεσίες τους παρέχονται σε όλο το νησί της Κέρκυρας, είτε στο Βόρειο είτε στο Νότιο τμήμα του νησιού. Όσοι κατοικείτε στις περιοχές Άγιος Γεώργιος – Καββαδάδες, Αχίλλειο – Γαστούρι – Πέραμα – Κυνοπιάστες ή Βιρό, Εσπερίων – Βελονάδες, Θιναλίων – Νύμφες Αχαράβη, Κερκυραίων – Ποταμός – Αλεπού – Κανάλια ή Κοντόκαλι , στην Κασσίοπη, Αργυράδες – Πετρίτη – Περιβόλι, Λευκίμμη – Νεοχώρι, Παρελίων – Σιναράδες – ¨Αγιο Ιωάννης, Άγιο Ματθαίο, Παλαιοκαστρίτσα – Λιαπάδες, , Φαιάκων – Κάτω Κορακιάνα ή Ύψος ή στην όμορφη και απομακρυσμένη Ερεικούσσα ή Οθωνούς, θα εντοπίσετε εύκολα και χωρίς κόστος τον λογιστή σας.

Στον Logistis Info θα βρείτε λογιστή για ξενοδοχείο, part time λογιστή, λογιστής εξωτερικός συνεργάτης, λογιστής για 120 δόσεις ή 24 και λογιστής για ρυθμίσεις, λογιστής για υπερχρεωμένα νοικοκυριά, λογιστής εργατολόγος και λογιστής προϋποθέσεις για την ένταξη σε διάφορες επιχορηγήσεις, επιστρεπτέα προκαταβολή ή άλλες παροχές από το κράτος και διάφορους φορείς καθώς και λογιστής για κατοίκους εξωτερικού. Θα βρείτε ακόμη λογιστή e shop μιας και οι εποχή μας χαρακτηρίζεται από σημαντικές αλλαγές στο χώρο του εμπορίου. Όλοι οι λογιστές του Logistis Info έχουν δικαίωμα υπογραφής δηλώσεων και ισολογισμών.

Οι υπηρεσίες των επαγγελματιών λογιστών και λογιστικών γραφείων καλύπτουν όλες τις σημερινές απαιτήσεις των ηλεκτρονικών εφαρμογών της ΑΑΔΕ όπως gsis A21, gsis μισθωτήρια, gsis κλειδάριθμος, mycar δήλωση ακινησίας αυτοκινήτου, taxisnet E9 ή taxis ενφια.

 

Κέρκυρα – Λογιστικά γραφεία

Τα εξειδικευμένα λογιστικά γραφεία του νησιού της Κέρκυρας αποτελούν για τις τοπικές επιχειρήσεις έναν αξιόπιστο σύμμαχο απέναντι στις αλλεπάλληλες αλλαγές και τροποποιήσεις των φορολογικών νόμων και διατάξεων. Το προσωπικό των φοροτεχνικών γραφείων είναι πλήρως καταρτισμένο και με υπευθυνότητα, σοβαρότητα αλλά και εχεμύθεια αναλαμβάνουν την λογιστική και φορολογική παρακολούθηση των επιχειρήσεων σας.

Στον ιντερνετικό κατάλογο λογιστών Κέρκυρας, θα βρείτε πλησίον των επιχειρήσεων σας αξιόπιστο και φθηνό λογιστικό γραφείο. Κάθε λογιστικό γραφείο στην Κέρκυρα διαθέτει άδεια λειτουργίας έχοντας δικαίωμα υπογραφής κάθε μορφής ισολογισμού είτε με ΕΛΠ είτε με ΔΛΠ (ΔΠΧΑ) ακόμη και με λοιπά κλαδικά σχέδια. Διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον χώρο του τουρισμού (ξενοδοχεία – ενοικιαζόμενα δωμάτια – εστιατόρια και καφετέριες, αγροτικής οικονομίας αλλά και λοιπών βιοτεχνιών και ελεύθερων επαγγελματιών).

Οι υπηρεσίες που μπορείτε να έχετε από τα λογιστικά γραφεία του καταλόγου Logistis Info είναι ενδεικτικά οι παρακάτω:

  • Έναρξη κάθε μορφής επιχείρησης
  • Συμβουλές για την πιο συμφέρουσα για εσάς μορφή επιχείρησης ή εταιρείας.
  • Συμβουλές και φορολογικό πλάνο για να έχετε την εικόνα των φορολογικών σας υποχρεώσεων προτού κλείσει η διαχειριστική σας χρήση
  • Τήρηση λογιστικών βιβλίων και αρχείων (λογιστικό ημερολόγιο)
  • Λογιστικό γραφείο οργάνωση και αποτελεσματικότητα των δράσεων σας
  • Συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων, ΦΠΑ, ΦΜΥ, Χαρτόσημου και λοιπών ειδικών φορολογιών
  • Λογιστικό γραφείο ΕΣΠΑ και λοιπές χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια
  • Λογιστικό γραφείο με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά βιβλία – λογιστής ον λινε για άμεση επικοινωνία με την επιχείρηση σας
  • Εκπροσώπηση στην εφορία
  • Τακτικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές

Χωρίς δεσμεύσεις μπορείτε με την κύλιση του δυναμικού χάρτη να εντοπίσετε τον λογιστή ή το λογιστικό γραφείο της περιοχής σας ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες από τους καταξιωμένους λογιστές του Logistis Info. Χωρίς κόστος θα βρείτε φθηνά λογιστικά γραφεία για να έχετε πάντα τον έλεγχο των υποχρεώσεων σας απέναντι στις φορολογικές αρχές.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Κέρκυρα;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.