Καβάλα - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Καβάλα

Στον διαδικτυακό κατάλογο Ελλήνων Λογιστών βρίσκονται καταχωρημένοι επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία της Καβάλας. Με την χρήση του υπολογιστή σας και προπαντός χωρίς κανένα κόστος ή άλλες δεσμεύσεις επιλέγετε τον επόμενο σας λογιστή φοροτεχνικό. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των καταχωρημένων λογιστών είναι η εκτενής και πλούσια γνώση των φορολογικών διατάξεων. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών συνδυάζεται με τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Στο portal Logistis Info δίνουμε προτεραιότητα στις φθηνές και αξιόπιστες λογιστικές υπηρεσίες. Στον κατάλογο Ελλήνων Λογιστών θα βρείτε λογιστή Α τάξης, Β και Γ τάξης. Οι επαγγελματίες λογιστές έχουν δικαίωμα υπογραφής και είναι μέλη του οικονομικού επιμελητηρίου – περιφερειακό τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας. Φιλοξενούμε τον λογιστή Β τάξης προϋποθέσεις για υπογραφή ισολογισμών αλλά και καταξιωμένους λογιστές από ΙΕΚ με άδεια και με πολυετή επαγγελματική εμπειρία. Στον κατάλογο μας θα βρείτε λογιστή σε λογικές τιμές και προσιτές για όλους τους κατοίκους της Καβάλας και όχι μόνο. Εξυπηρετούμε φορολογούμενους στην Νέα Καρβάλη, Αμυγδαλεώνα, Ζυγό και Κρυονέρι, Παλαιό Τσιφλίκι, Λυδία, Κρηνίδες και Φίλιπποι Καβάλας.

Οι όροι Λογιστής Ορισμός και Λογιστής Επάγγελμα αποτελούν οδηγό στην ιστοσελίδα Logistis Info για την παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών με ελάχιστο κόστος. Μετουσιώνουμε στις εργασίες μας τις πλούσιες γνώσεις μας στα φορολογικά αντικείμενα με σκοπό την προστασία των καρπών της ζωής σας. Στον ηλεκτρονικό κατάλογο θα βρείτε λογιστή Γ κατηγορίας, λογιστή Β τάξης διπλογραφικά βιβλία για την διεκπεραίωση των φορολογικών σας υποθέσεων.

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά θα βρείτε λογιστή για κάθε εργασία με πολυποίκιλη επαγγελματική εμπειρία όπως:

 • Λογιστή για ξενοδοχείο
 • Λογιστή για δικηγόρους
 • Λογιστή για κατοίκους τους εξωτερικού
 • Λογιστής εργατολόγος
 • Λογιστής eshop και ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Λογιστής για υπερχρεωμένα και λογιστής 120 ή 48 δόσεις
 • Λογιστής συμβουλές για κατάσχεση λογαριασμού

 

Επιδιώκουμε να προσδίδουμε αξία στις υπηρεσίες μας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Ο συνεργαζόμενος εξωτερικός λογιστής ή λογιστής part time εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες λογιστικές υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα την υποβολή των φορολογικών σας δηλώσεων. Καλύπτουμε τις ανάγκες των συνταξιούχων, μισθωτών του ιδιωτικού και δημόσιου φορέα αλλά και των νομικών προσώπων. Σας εξυπηρετούμε για όλες τις εφαρμογές του taxis όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, taxis Ε9, taxis ΕΝΦΙΑ, πόθεν έσχες, μισθωτήρια συμβόλαια, επίδομα θέρμανσης και λοιπά επιδόματα αλληλεγγύης. Στον κατάλογο μας θα βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό λογιστής τιμές διότι επιλέγετε εξειδικευμένο λογιστή στις πλησιέστερες για εσάς περιοχές με το πλεονέκτημα εξοικονόμησης κόστους.

 

Καβάλα – Λογιστικά γραφεία

Στο Logistis Info είμαστε προσηλωμένοι στην ποιότητα των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Τα συνεργαζόμενα φθηνά λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία αποτελούν φορολογικά εργαστήρια για εσάς και την διατήρηση της επιχειρηματικής σας δυναμικότητας. Παρακολουθούμε στενά τις ραγδαίες φορολογικές αλλαγές και τις μεταφέρουμε σε εσάς απλοποιημένες. Διεκπεραιώνουμε με επιτυχία όλες τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και αναλάβουμε την τήρηση βιβλίων για ατομικές επιχειρήσεις, Ο.Ε, Ε.Ε. Ε.Π.Ε, Ι.Κ.Ε και Α.Ε. Καλύπτουμε πλήρως τις λογιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις όλων των εταιρειών στην ΒΙ.ΠΕ Καβάλας, ΒΛΦ Καβάλας και είμαστε εξειδικευμένοι με την λογιστική για την αλιεία. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Καβάλα λειτουργεί το ΙΝΑΛΕ (Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών).

Δίνουμε έμφαση στην συνεχή παρουσία μας στον πελάτη. Διαφυλάσσουμε τα εταιρικά σας δεδομένα και σας ενημερώνουμε διαρκώς για την πορεία επιχείρηση σας. Σας ενημερώνουμε για το διαθέσιμο υπόλοιπο και το λογιστικό υπόλοιπο στο ταμείο σας μέχρι και την ενημέρωση από έμπειρο λογιστή για υπεξαίρεση και καταδολίευση από τρίτο.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες:

 • Ενάρξεις εταιρειών και μετατροπές (πχ ΕΠΕ σε ΙΚΕ). Αναλυτικά οφέλη και φορολογικές υποχρεώσεις για κάθε μορφή εταιρείας
 • Τήρηση λογιστικών βιβλίων (απλογραφικών και διπλογραφικών
 • My data -ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Κατάρτιση ισολογισμού με ΕΛΠ, ΔΠΧΑ – ΔΛΠ. Ισολογισμοί για Δήμους, ΟΤΑ, Νοσοκομεία, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις)
 • Λογιστικό γραφείο υπηρεσίες εργασιών λογιστηρίου και υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου
 • Λογιστικό γραφείο οργάνωση και συμβουλές ορθής διαχείρισης
 • ΕΣΠΑ από λογιστικό γραφείο και προγράμματα χρηματοδότησης
 • Φορολογικές δηλώσεις για μισθωτούς, συνταξιούχους, επιχειρήσεις
 • Υποβολή δηλώσεων επιρριπτόμενων και παρακρατούμενων φόρων (ΦΠΑ, ΦΜΥ, ΦΣΚ και τέλη χαρτοσήμου)
 • Πίνακες ενδοομιλικών συναλλαγών
 • Υπεύθυνη εκπροσώπηση στην εφορία και υπηρεσίες εξωδικαστικού συμβιβασμού
 • Εντοπισμός αφανών ταμειακών ροών και αναδιάρθρωση δανεισμού
 • Σύνταξη ενός φορολογικού μελλοντικού πλάνου για την μελέτη και αποφυγή αδικαιολόγητης φορολογίας
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για οικονομοτεχνικές μελέτες, εξαγορές και συγχωνεύσεις
 • Συμβουλές και αγαστή συνεργασία με Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή και Ελεγκτική Εταιρεία

Ο κατάλογος λογιστικών γραφείων Ελλάδος έχει να επιδείξει τον ισχυρό δεσμό της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Το οργανωμένο φθηνό λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην γειτονιά σας δεσμεύεται για την έγκυρη και έγκαιρη παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Καβάλα. Είναι κοινή πείρα σε όλους τους φορολογούμενους ότι η συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες λογιστές αποτελεί τον βασικό κανόνα για την επιτυχημένη και ασφαλή φορολογική συμμόρφωση.

 

 

 

 

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Καβάλα;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.