Ηράκλειο - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Ηράκλειο

Στον ηλεκτρονικό κόμβο Ελλήνων Λογιστών Ηρακλείου Κρήτης τώρα με το πάτημα ενός κουμπιού και κυρίως χωρίς κόστος μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο λογιστή για όλες τις λογιστικές σας υποχρεώσεις. Στην ιστοσελίδα Logistis Info σας δίνουμε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε αξιόλογους και καταξιωμένους λογιστές α τάξης, β τάξης και γ τάξης. Όλοι οι λογιστές συνεργάτες του καταλόγου μας αναλαμβάνουν με επαγγελματισμό και με ελάχιστο κόστος την διεκπεραίωση όλων των υποθέσεις σας είτε είστε μισθωτός ή συνταξιούχος είτε είστε επιχειρηματίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στον κατάλογο Ελλήνων Λογιστών χωρίς κόστος θα βρείτε επαγγελματίες λογιστές οι οποίοι είναι κάτοχοι αδείας από το οικείο Οικονομικό Επιμελητήριο (Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης) και έχουν δικαίωμα υπογραφής. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον συνδυασμό Λογιστής Επάγγελμα – Λογιστής Υποχρεώσεις – Λογιστής Τιμές διότι κανένας από τους τρείς αυτούς όρους κατά την φιλοσοφία του Logistis Info δεν λειτουργεί ανεξάρτητα και μεμονωμένα. Το επάγγελμα του λογιστή είναι πλέον από τα πιο σημαντικά επαγγέλματα της χώρας διότι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με το Υπουργείο Οικονομικών – ΑΑΔΕ αλλά και με άλλους φορείς (ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΣΕΠΕ, ΓΕΜΗ). Όλοι ανεξαιρέτως οι λογιστές του καταλόγου Logistis Info είτε είναι λογιστές α τάξης, Β τάξη διπλογραφικά, β τάξη προϋποθέσεις υπογραφής ισολογισμών ή λογιστές Γ κατηγορίας ή ακόμη και λογιστές ΙΕΚ πρέπει να τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας των λογιστών φοροτεχνικών του ΟΕΕ.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση, στον κατάλογο μας, στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Φροντίζουμε όλοι οι συνεργαζόμενοι λογιστές να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και διακριτικότητα και προπαντός με χαμηλό κόστος όλες τις υποθέσεις. Υποστηρίζουμε αδιάκοπα την διαρκή και συνεχή εκπαίδευση των λογιστών. Αυτό ενισχύει τις γνώσεις τους με αποτέλεσμα να είναι πάντα επικαιροποιημένοι και να σας ενημερώνουν με ασφάλεια και εγκυρότητα.

Στην διαδικτυακή πύλη Logistis Info μπορείτε να επιλέξετε χωρίς άλλες δεσμεύεις φθηνό λογιστή για κάθε εργασία που επιθυμείτε. Οι λογιστές και τα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία μπορούν να σας εξυπηρετήσουν όπου και εάν βρίσκεστε στον Νομό Ηρακλείου. Εξυπηρετούμε ενδεικτικά περιοχές όπως στην Νέα Αλικαρνασσό, Δάφνες Ηρακλείου, Γάζι και γενικά στον Δήμο Μαλεβιζίου, Καλλιθέα Ηρακλείου, Σταυράκια και Σκαλάνι.

Οι συνεργαζόμενοι λογιστές διαθέτουν πολυετή εμπειρία. Στον κατάλογο μας θα βρείτε ενδεικτικά:

 Λογιστή για μισθωτούς και συνταξιούχους
 Λογιστή για δικηγόρους
 Λογιστή για ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταστήματα, καφετέριες
 Λογιστή για αγρότες και κτηνοτρόφους
 Λογιστή για κατοίκους του εξωτερικού
 Λογιστή για καταστήματα eshop και λογιστή ηλεκτρονικό εμπόριο
 Λογιστή εργατολόγο
 Λογιστή για υπερχρεωμένα νοικοκυριά
 Λογιστής 120 δόσεις ή λοιπές δόσεις (ρύθμιση οφειλών – χρεών)

 

Ηράκλειο Κρήτης – Λογιστικά γραφεία

Στον διαδικτυακό κατάλογο Ελλήνων Λογιστών τα συνεργαζόμενα λογιστικά γραφεία εγγυώνται την φορολογική συμμόρφωση της επιχείρησης σας. Προσδίδουν προοπτική στην συνέχιση της δραστηριότητας της εταιρείας σας. Η άρτια στελέχωση των λογιστικών φοροτεχνικών γραφείων δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ή παραλείψεις. Η λογιστική υποστήριξη και γενικά οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και φθηνά.

Ο κατάλογος λογιστικών γραφείων Ελλάδος συνεργάζεται με λογιστικά γραφεία στον νομό Ηρακλείου Κρήτης παρέχοντας τις παρακάτω συνοπτικά υπηρεσίες:

• Ίδρυση- Έναρξη επιχειρήσεων όλων των εταιρικών μορφών (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ, ατομικές επιχειρήσεις και ΜΚΟ)
• Τήρηση Γ και Β κατηγορίας βιβλίων στην έδρα της επιχείρησης σας μηχανογραφικά καθώς και υπηρεσία λογιστής online
• Τήρηση για ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ και ηλεκτρονική τιμολόγηση
• Πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση σε ισολογισμούς βάσει των ΕΛΠ, ΔΠΧΑ (IFRS), λογιστική δημοσίου τομέα (ΠΔ 315/1999, ΠΔ 146/2003 αλλά και με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα (IPSAS)
• Υποβολή όλων των δηλώσεων φόρου και παρακρατούμενων φόρων
• Λογιστικό γραφείο υπηρεσίες φορολογικές σε εξεζητημένα αντικείμενα
• Λογιστικό γραφείο οργάνωση και μελέτη επιχειρήσεων
• Χρηματοδοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ από λογιστικό γραφείο
• Συμπλήρωση στο taxisnet – gsis (Ε9, μισθωτήρια)
• Εκπροσώπηση στην εφορία, ΓΕΜΗ, Επιμελητήρια, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, Περιφέρεια
• Φορολογικός σχεδιασμός – εκτίμηση αρκετούς μήνες πριν την λήξη της διαχειριστικής περιόδου του ύψους των φορολογητέων αποτελεσμάτων
• Σύνταξη φακέλου tranfer pricing με αξιόπιστες βάσεις για την σύγκριση και τεκμηρίωση των ενδοομιλικών συναλλαγών
• Ορκωτός Λογιστής – Ελεγκτική Εταιρεία
• Σύμβουλος επιχειρήσεων για κατάστρωση επιχειρηματικού πλάνου (businessplan)

Με τον κατάλογο Ελλήνων Λογιστών θα εντοπίσετε χωρίς κανένα κόστος το κατάλληλο και φθηνό λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο για την επιχείρηση σας ή τις φορολογικές σας δηλώσεις. Η ολιστική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων σας, αποτελεί για εμάς ένα στοίχημα. Ένα στοίχημα το οποίο κερδίζουμε με την πιο αξιόλογη ομάδα λογιστικών γραφείων στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Ηράκλειο;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.