Ιωάννινα - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Ιωάννινα

Ο διαδικτυακός κατάλογος Ελλήνων επαγγελματιών Λογιστών αποτελείται από ένα κράμα λογιστών Α τάξης, Β τάξης και Γ τάξης. Στoν κόμβο Logistis Info έχετε την δυνατότητα χωρίς κανένα απολύτως κόστος και άλλες δεσμεύσεις να επιλέξετε τον επόμενο φθηνό λογιστή στα Ιωάννινα. Όλοι οι καταχωρημένοι λογιστές του Δήμου Ιωαννιτών αναλαμβάνουν με ελάχιστο κόστος κάθε είδους λογιστική εργασία. Η σημαντική εμπειρία των λογιστών φοροτεχνικών στα Ιωάννινα επιτρέπει σε κάθε Γιαννιώτη να έχει πρόσβαση στις πιο επίκαιρες και εξεζητημένες φορολογικές συμβουλές.

Στην ιστοσελίδα Logistis Info φιλοξενούνται λογιστές στα Ιωάννινα οι οποίοι αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την έννοια Λογιστής Επάγγελμα. Η σε βάθος γνώση της λογιστικής επιστήμης και φορολογικών διατάξεων είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των λογιστών του Logistis Info. Ο λογιστής Β τάξης διπλογραφικά (Β τάξης με προϋποθέσεις υπογραφής) ή ο λογιστής Γ κατηγορίας ή λογιστής ΙΕΚ με δικαίωμα υπογραφής, εντοπίζει άμεσα τις ραγδαίες αλλαγές στα φορολογικά αντικείμενα. Ο λογιστής εξωτερικός συνεργάτης ή ο λογιστής part time του καταλόγου Έλληνες Λογιστές βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας για την επίλυση κάθε ζητήματος και όλα αυτά με χαμηλό κόστος.

Στο portal Ελλήνων Λογιστών στα Ιωάννινα θα βρείτε λογιστή φοροτεχνικό για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης για μισθωτούς και συνταξιούχους, δήλωση Ε9 ή την δήλωση κληρονομιάς και ΦΜΑ. Σας ενημερώνουμε για την προθεσμία φορολογικών δηλώσεων και το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας. Είμαστε οργανωτικοί και χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές ώστε να έχετε υπηρεσίες με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και προπαντός φθηνά. Στον κατάλογο Logistis Info θα βρείτε απαντήσεις από λογιστή για δικηγόρους, λογιστή για κατοίκους του εξωτερικού, λογιστή εργατολόγο, λογιστή για ηλεκτρονικό εμπόριο ή λογιστή eshop. Επίσης θα βρείτε λογιστή για ξενοδοχείο, λογιστή για αγρότες και λογιστή για ΙΚΕ. Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων είναι βέβαιο ότι προκρίνονται όλων των ειδών οι δράσεις όπως είναι αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου και της επέκτασης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Αυτό απαιτεί την συνεργασία με έμπειρους λογιστές φοροτεχνικούς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου.

Στον κόμβο λογιστών Ιωαννίνων Ελλάδος επιδιώκουμε την συνεχή βελτίωση και εξελισσόμαστε αφού ως στόχο έχουμε την επιτυχή υλοποίηση των έργων με χαμηλό κόστος. Των έργων της λογιστικής και της φορολογίας. Είμαστε ειδικοί στην άμεση και έμμεση φορολογία. Στους επιρριπτόμενους φόρους (π.χ ΦΠΑ) και στους παρακρατούμενους φόρους (π.χ ΦΜΥ). Είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας. Ενημερώνουμε το λογιστικό ημερολόγιο και σας πληροφορούμε διαρκώς για το διαθέσιμο υπόλοιπο και λογιστικό υπόλοιπο του ταμείου σας.

Πού θα μας βρείτε; Οι καταχωρημένοι λογιστές φοροτεχνικοί βρίσκονται στα Γιάννενα, στην Καρδαμίτσια, στο Σταυράκι, Μάρματα, Πεδινή, Τσιφλικόπουλο, Ανατολή, Νεοχωρόπουλο, Πέραμα, Κατσικά και Κουτσελιό.

 

Ιωάννινα – Λογιστικά γραφεία

Στο Logistis Info είμαστε πάντα προσηλωμένοι στο να παρέχονται υψηλού επιπέδου λογιστικές υπηρεσίες με χαμηλές τιμές. Τα συνεργαζόμενα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία στα Ιωάννινα είναι στελεχωμένα με ικανά και άξια στελέχη – λογιστές. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση όλων των λογιστών. Καθορίζουμε πάντα ως βασικό στόχο την παροχή μόνο προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών σε χαμηλό κόστος και προπαντός φθηνά. Ο συνδυασμός Λογιστής / Τιμές αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του καταλόγου μας. Λειτουργούμε με υπευθυνότητα απέναντι στις πολυσύνθετες φορολογικές προκλήσεις. Αποτρέπουμε κάθε παράλειψη ή λάθος π.χ ικανός λογιστής για τυχόν υπεξαίρεση από τρίτους.

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία την τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων για ατομικές επιχειρήσεις, Ο.Ε, Ε.Ε και Ε.Ε κατά μετοχές, Ε.Π.Ε, Ι.Κ.Ε, Α.Ε και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα (σωματεία). Παρακάτω απαριθμούνται ενδεικτικά οι υπηρεσίες των λογιστικών γραφείων που προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε όλο τον Δήμο Ιωαννιτών.

 1. Ενάρξεις, μεταβολές εταιριών. Μετατροπές από μια εταιρική μορφή σε άλλη (βάσει των εισηγήσεων μας για την επιλογή κατάλληλου τύπου εταιρείας)
 2. Παρακολούθηση λογιστικών εργασιών – εποπτεία λογιστηρίου
 3. Τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων
 4. Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ
 5. Υποβολή δηλώσεων (φόρου εισοδήματος, ΦΠΑ, ΦΜΥ, λοιποί παρακρατούμενοι, πόθεν έσχες)
 6. Κατάρτιση ισολογισμών με ΕΛΠ, ΔΛΠ – ΔΠΧΑ, Δημόσια Λογιστική για ΟΤΑ, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και Νοσοκομεία
 7. Λογιστικό γραφείο υπηρεσίες ασφαλιστικής νομοθεσίας και μισθοδοσίας
 8. Λογιστικό γραφείο οργάνωση και διαχείριση απαιτήσεων και υποχρεώσεων
 9. Ον λινε λογιστικές υπηρεσίες και υπηρεσία λογιστή on line
 10. ΕΣΠΑ λογιστικό γραφείο και σύνταξη προτάσεων για ευρωπαϊκά προγράμματα
 11. Προετοιμασία και υπεύθυνη εκπροσώπηση στην εφορία, αρμόδια Δ.Ο.Υ. Ιωασννίνων. Έγκαιρος φορολογικός σχεδιασμός
 12. Λογιστή για ρύθμιση χρεών σε δόσεις π.χ 120 και υπερχρεωμένα νοικοκυριά
 13. Συνεργασία με Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή Ελεγκτικής Εταιρείας του ΣΟΕΛ και ΕΛΤΕ
 14. Σύμβουλος επιχειρήσεων για business plan, αναχρηματοδοτήσεις, οικονομοτεχνικές μελέτες

Για να εντοπίσετε και να εκπληρώσετε την απαιτητική φορολογική συμμόρφωση δεν έχετε παρά να επιλέξετε λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο από την ιστοσελίδα Logistis Info. Συνδυάζουμε την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε χαμηλές τιμές. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των συνεργαζόμενων λογιστικών γραφείων στα Ιωάννινα είναι η πλούσια εμπειρία σε όλα τα λογιστικά και φορολογικά αντικείμενα. με μοναδικό σκοπό την διαφύλαξη και προστασία των συμφερόντων σας.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Ιωάννινα;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.