Γλυφάδα - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Γλυφάδα

Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά της ώρας και χωρίς κόστος μπορείτε να εντοπίσετε τον επαγγελματία λογιστή για να διεκπεραιώσετε όλες τις υποθέσεις σας. Οι λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στην υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης ή την τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων και την συμβουλή μας για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις αλλά κυρίως στο γεγονός ότι αποκτάτε έναν αξιόπιστο,  φθηνό σύμβουλο στην περιοχή σας,  την Γλυφάδα.

Στην ιστοσελίδα Logistis Info θα βρείτε τον κατάλληλο λογιστή φοροτεχνικό Α τάξης,  Β και Γ τάξης. Οι λογιστές μας βρίσκονται στην Άνω Γλυφάδα,  Κάτω Γλυφάδα,  Αιξωνή,  Τερψιθέα,  Ευρυάλη,  Πυρνάρι,  Αίγλη και Άγιο Νικόλαο. Διαθέτουν σημαντικό υπόβαθρο και εμπειρία στα λογιστικά και φοροτεχνικά αντικείμενα. Στον ελληνικό ηλεκτρονικό κατάλογο λογιστών φοροτεχνικών με λίγα κλικ στον υπολογιστή σας και χωρίς καμία χρέωση,  σας προσφέρουμε την ευκαιρία να επιλέξετε τον επόμενο λογιστή φοροτεχνικό που θα σταθεί υπεύθυνα δίπλα σας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και αυξανόμενες φορολογικές υποχρεώσεις. Στo Logistis Info ο λογιστής εξωτερικός συνεργάτης ή ο λογιστής part time σας καθοδηγεί και σας απαλλάσσει από χρονοβόρες διαδικασίες. Το σημερινό λογιστικό και φορολογικό τοπίο μετατρέπεται σε απλή υπόθεση για τους έμπειρους λογιστές του Logistis Info και κυρίως με ελάχιστο κόστος. Αυτό πρακτικά σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και ότι μπορείτε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας.

Στο διαδικτυακό portal Ελλήνων Λογιστών Φοροτεχνικών η παροχή υψηλού επιπέδου λογιστικών,  φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας για τον κατάλογο μας. Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με άρτια στελεχωμένα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία στην Γλυφάδα,  λογιστές φοροτεχνικούς με δικαίωμα υπογραφής οι οποίοι όλοι τους είναι κάτοχοι αδείας Α τάξη,  Β τάξη ή Γ τάξη,  ή είναι λογιστές ΙΕΚ με δικαίωμα υπογραφής. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όλοι οι συνεργάτες μας είναι μέλη του Ο.Ε.Ε και όπως κάθε επαγγελματίας λογιστής όλοι οφείλουν να τηρούν με υπευθυνότητα τον κώδικα δεοντολογίας των λογιστών φοροτεχνικών Ελλάδος. Όλοι οι λογιστές του καταλόγου μας διαχειρίζονται τα οικονομικά σας στοιχεία με σεβασμό και εχεμύθεια.

Στον διαδικτυακό τόπο Logistis Info μπορείτε να βρείτε συνοπτικά τους παρακάτω επαγγελματίες λογιστές.

 • Λογιστής εργατολόγος,  λογιστής ξενοδοχείο,  λογιστής για δικηγόρους,  λογιστής για κατοίκους εξωτερικού ή λογιστής eshop
 • Λογιστής ΙΚΕ,  λογιστής για 120 δόσεις αλλά και λοιπές ρυθμίσεις χρεών,  λογιστής υπερχρεωμένα νοικοκυριά και λοιπές συμβουλές,  λογιστής κατάσχεση τυχόν τραπεζικού λογαριασμού ή άλλου περιουσιακού,  λογιστής ον λινε για την αμεσότερη εξυπηρέτηση σας
 • Λογιστής ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Ορκωτός Λογιστής και Ελεγκτική Εταιρεία

Γλυφάδα – Λογιστικά γραφεία

Στην ομάδα των λογιστικών γραφείων του Logistis Info θα λάβετε,  σε χαμηλές τιμές και ελάχιστο κόστος,  υπηρεσίες όπως εκπροσώπηση στην εφορία και ελεγκτικά κέντρα,  ΓΕΜΗ,  ΕΦΚΑ και λοιπά ασφαλιστικά ταμεία. Εάν είστε φυσικό πρόσωπο ή διαθέτετε ατομική επιχείρηση μπορούμε φθηνά να σας υποβάλλουμε την ετήσια φορολογική δήλωση. Έχετε κατάστημα στην Γλυφάδα,  είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας (γιατρός,  μηχανικός,  μεσίτης) μέτοχος εταιρίας,  κατασκευαστής κτιρίων,  ιδιοκτήτης σκάφους και το νοικιάζετε,  μισθώνετε ακίνητα,  τύπου Airbnb,  διαθέτετε προσωπική εταιρεία,  Ο.Ε,  Ε.Ε,  Ι.Κ.Ε,  Ε.Π.Ε ή Α.Ε,  τότε στον κατάλογο μας θα εντοπίσετε τον κατάλληλο λογιστή φοροτεχνικό Γ κατηγορίας ή λογιστή Β τάξης διπλογραφικά για να του εμπιστευτείτε τον χειρισμό όλων των φορολογικών σας και όχι μόνο υποθέσεων.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω των λογιστικών γραφείων στην Γλυφάδα.

 • Τήρηση λογιστικών βιβλίων και λογιστικό ημερολόγιο (απλογραφικά,  διπλογραφικά – Γ κατηγορίας,  Ο.Ε,  Ε.Ε,  μονοπρόσωπη – πολυπρόσωπη ΕΠΕ ή ΙΚΕ,  Α.Ε)
 • Τήρηση βιβλίων και σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων – ισολογισμών με βάση τα ΕΛΠ (Ν. 4308/14),  ΔΠΧΑ – ΔΛΠ,  ΠΔ 315/1999 για ΟΤΑ και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και ΠΔ 146/2003 για Νοσοκομεία
 • Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ και την ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Λογιστικό γραφείο οργάνωση όλων των τμημάτων,  λογιστικό γραφείο υπηρεσίες φορολογικού συμβούλου
 • Υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ,  παρακρατούμενων φόρων,  ΕΝΦΙΑ,  Ε9 online μέσω του taxisnet και Ειδικού Φόρου Ακινήτων για offshore
 • Δηλώσεις για το μητρώο πραγματικού δικαιούχου,  δηλώσεις για τις ενδοομιλικές συναλλαγές (transfer pricing)
 • ΕΣΠΑ λογιστικό γραφείο για χρηματοδότηση των επιχειρήσεων σας
 • Εκπροσώπηση σε εφορία από λογιστικά γραφεία και νομικούς συμβούλους με σημαντική εμπειρία σε φορολογικές υποθέσεις και επίλυση φορολογικών διαφορών
 • Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου (business plan),  μελέτες βιωσιμότητας,  επενδυτικά σχέδια από έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων (business consultants)

Στο Logistis Info η πολύχρονη εμπειρία όλων λογιστικών γραφείων και συμβούλων επιχειρήσεων αποτελεί για εσάς την καλύτερη απόδειξη ότι οι υπηρεσίες που λαμβάνετε είναι έγκυρες, αξιόπιστες και σε χαμηλές τιμές. Σε τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς επιπλέον κόστος σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας σας. Σας πληροφορούμε εγκαίρως για το λογιστικό υπόλοιπο και διαθέσιμο υπόλοιπο στο ταμείο σας σε συνδυασμό με τις οφειλές για ΕΝΦΙΑ,  ΦΠΑ και ΦΜΥ για να προγραμματίζετε τις πληρωμές σας.

Στο portal Logistis Info μελετάμε τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης σας και δεν εκτελούμε μηχανικά τις εργασίες μας. Στόχος μας είναι η προστασία της περιουσίας σας μέσω της άμεσης ενημέρωσης για την μελλοντική πορεία και μελλοντικές φορολογικές υποχρεώσεις της επιχειρήσεως σας και όλα αυτά ΕΓΚΑΙΡΑ,  ΥΠΕΥΘΥΝΑ με χαμηλό ΚΟΣΤΟΣ.

Η ανωτέρω σύντομη παρουσίαση των λογιστικών γραφείων στην Γλυφάδα αποτελεί ένα δείγμα της εκτεταμένης εμπειρίας μας σε όλα τα αντικείμενα. Αυτό αν μη τι άλλο αποτελεί για ΕΣΑΣ το καλύτερο κριτήριο για να επιλέξετε από τον κατάλογο μας χωρίς κανένα κόστος το επόμενο σας λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Γλυφάδα;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.