Αθήνα - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Αθήνα

Στον κατάλογο μας έχετε το πλεονέκτημα να επιλέξετε τον άριστο και κατάλληλο λογιστή που θα αναλάβει σε χαμηλές τιμές με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις φορολογικές, ασφαλιστικές και λοιπές υποχρεώσεις σας.

Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό – φορολογικό περιβάλλον που ζούμε η ανάγκη για συνεργασία με έμπειρους λογιστές αποτελεί βασική προϋπόθεση για αξιόπιστες φοροτεχνικές και λογιστικέ συμβουλές. Στην Αθήνα, μέσω του Logistis Info θα βρείτε με μηδαμινό κόστος τον κατάλληλο λογιστή Α τάξης ή λογιστή Β τάξης διπλογραφικά βιβλία που σας ταιριάζει. Θα βρείτε ακόμη λογιστή Γ κατηγορίας βιβλίων ή λογιστή ΙΕΚ αναγνωρισμένο από το Ο.Ε.Ε, για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

Γιατί να επιλέξετε τον κατάλογο Logistis Info; Διότι στo διαδικτυακό portal Ελλήνων Λογιστών καταχωρείται μόνο ο αναγνωρισμένος από το Ο.Ε.Ε λογιστής φοροτεχνικός. Καταχωρείται μόνο ο επαγγελματίας λογιστής είτε είναι part time ή λογιστής εξωτερικός συνεργάτης. Όλοι οι συνεργαζόμενοι λογιστές είναι κάτοχοι αδείας Α τάξης, Β τάξης ή Γ τάξης και έχουν δικαίωμα υπογραφής. Επίσης στο Logistis Info, αναλογιζόμενοι το σημαντικό έργο που επιτελεί ένας λογιστής, διασφαλίζουμε ότι όλοι τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας των λογιστών φοροτεχνικών. Οι αρχές αυτές τηρούνται κατά γράμμα στον κατάλογο Logistis Info και αυτό μας φέρνει στις πρώτες θέσεις της προτίμησης σας.

Αθήνα – Λογιστικά γραφεία

Στο Logistis Info δεν θα βρείτε απλά ένα φθηνό λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο για την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης αλλά έναν αξιόπιστο συνεργάτη και σύμβουλο επιχειρήσεων. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας είτε είστε μισθωτός, υπάλληλος του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχος, είτε είστε ιδιοκτήτης εταιρείας Ο.Ε, Ε.Ε, Ι.Κ.Ε, Ε.Π.Ε, Α.Ε.

Συνοπτικά σας παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες που παρέχουν τα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία του κατάλογο Ελλήνων Λογιστών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Αθήνας.

 • Λογιστικό γραφείο για ίδρυση και οργάνωση νέων επιχειρήσεων (ατομικών και κεφαλαιουχικών, ηλεκτρονικό εμπόριο και λογιστή eshop)
 • Τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων μηχανογραφικά με ΕΛΠ, ΔΛΠ-ΔΠΧΑ, ΠΔ 146/2003, ΠΔ 315/1999
 • Συμπλήρωση και υποβολή φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς, συνταξιούχους, μετόχους, μεταβιβάσεις μετοχών, ελεύθερους επαγγελματίες, νομικά πρόσωπα
 • Υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, ΦΜΥ, Ε9, ΦΜΑ, ΕΦΑ και ενδοομιλικών συναλλαγών
 • Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ και ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Σύνταξη φακέλου τεκμηρίωσης συναλλαγών ( transfer pricing)
 • Λογιστής εργατολόγος, λογιστής για ξενοδοχείο, λογιστής ΙΚΕ κ.α
 • Εκπροσώπηση σε εφορία, ρυθμίσεις 120 δόσεις
 • Κατάρτιση business plan
 • Ορκωτός Λογιστής και συνεργασία με Ελεγκτική Εταιρεία
 • Αξιολόγηση των δανείων σας και περιθώρια αναδιάρθρωσης αυτών
 • Προγράμματα ΕΣΠΑ από λογιστικό γραφείο

 

Στο Logistis Info οι ανωτέρω ενδεικτικές υπηρεσίες παρέχονται από λογιστικά γραφεία τα οποία είναι άρτια στελεχωμένα με καταρτισμένους και εκπαιδευμένους λογιστές. Μπορούν να αντιμετωπίζουν ποικίλες περιπτώσεις και θέματα που θα τους ζητήσετε και όλα αυτά με ελάχιστο κόστος. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας στο κέντρο της Αθήνας, Ομόνοια, Σύνταγμα, Κολωνάκι, Γκύζη, Εξάρχεια, Αμπελόκηποι, Παγκράτι, Πετράλωνα, Θησείο, έχετε κατάστημα, είστε δικηγόρος, μηχανικός, γιατρός, ηθοποιός – καλλιτέχνης – φωτογράφος, οδηγός ταξί, υδραυλικός, μεσίτης, ξενοδόχος ή ενοικιάσεις μέσω AIRBNB τότε αναλαμβάνουμε, με υπεύθυνο τρόπο και κυρίως φθηνά, τις ειδικές λογιστικές εργασίες που σας αφορούν.

Επιπλέον εάν έχετε εταιρεία οποιασδήποτε μορφής στον Λυκαβηττό, Κουκάκι, Ιλίσια, Νέο Κόσμο, Πατήσια, Κολωνό, Σεπόλια, Ριζούπολη, , Πολύγωνο, Κυψέλη, Γουδή, ή όμιλο επιχειρήσεων στην ημεδαπή και αλλοδαπή ή είστε κάτοικος εξωτερικού, σίγουρα στο Logistis Info τα συνεργαζόμενα λογιστικά γραφεία θα ανταποκριθούν άμεσα, υπεύθυνα με εμπεριστατωμένες απαντήσεις.

Στον ηλεκτρονικό κατάλογο Ελλήνων Λογιστών οι συνεργαζόμενοι σύμβουλοι επιχειρήσεων της Αθήνας παρακολουθούν στενά την πορεία και εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας σας. Μέσω τεχνικών αναφορών σας ενημερώνουν έγκαιρα και οικονομικά ώστε να έχετε πάντα την εποπτεία και τον έλεγχο των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Μόνο για εσάς σχεδιάζουμε και εκτιμούμε στο μέσον της χρονιάς το ποσό του φόρου που θα βεβαιωθεί στο τέλος της εταιρικής χρήσης.

Στο Logistis Info γνωρίζουμε καλά την φράση Λογιστής Ορισμός και Λογιστής Τιμές. Για ακριβώς αυτό τον λόγο τα υπεύθυνα λογιστικά γραφεία εμβαθύνουν στα λογιστικά γεγονότα, εξατομικεύουν την κάθε περίπτωση του φορολογούμενου επιχειρηματία με γνώμονα τις φθηνές τιμές. Δεν εφαρμόζουν απλά και μηχανικά το πλέγμα των λογιστικών αρχών και κανόνων. Με αυτό τον τρόπο σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λογιστικές και φοροτεχνικές λύσεις, τις οποίες μόνο από το διαδικτυακό τόπο των Ελλήνων Λογιστών μπορείτε να βρείτε.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Αθήνα;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.