Αγία Παρασκευή - Κατάλογος Λογιστών

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις στην περιοχή.

Λογιστές - Αγία Παρασκευή

Προορισμός τους είναι να εκπληρώνουν με ελάχιστο κόστος τις λογιστικές και φορολογικές εργασίες. Με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και εχεμύθεια. Με σύμμαχο την πολύχρονη εμπειρία μας το δαιδαλώδες φορολογικό τοπίο  γίνεται ξεκάθαρο μαζί μας.

Στον κατάλογο μας απαντάμε στα βασικά σας ερωτήματα όπως είναι:

 • Μήπως οι υπηρεσίες που λαμβάνω από τον λογιστή μου δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μου;
 • Μήπως υπάρχει ανασφάλεια για τις φορολογικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις;
 • Επίσης μήπως οι τιμές που με χρεώνουν είναι δυσανάλογες με τις υπηρεσίες και την ενημέρωση την οποία λαμβάνω;

Στον κόμβο λογιστών Ελλάδας σας δίνουμε την ευκαιρία από τον υπολογιστή σας,  χωρίς κόστος και άλλες δεσμεύσεις να επιλέξετε τον επόμενο κατάλληλο λογιστή. Θα βρείτε λογιστή α τάξης ή β και γ τάξης. Στην Αγία Παρασκευή, στις συνοικίες Αγιάννη, Κοντόπευκο, Νέα Ζωή, Παράδεισο Αγίας Παρασκευής, Τσακός και Πευκάκια  θα βρείτε τον κατάλληλο λογιστή για να διεκπεραιώσει όλες τις λογιστικές,  ασφαλιστικές και προπαντός φορολογικές σας υποθέσεις.

Η συνετή και υπεύθυνη διαχείριση των φορολογικών και λογιστικών υποχρεώσεων αποτελεί σήμερα μια από τις πιο σοφές επιλογές και εμείς τυγχάνει μετά από πολύχρονη εμπειρία και μελέτη να γνωρίζουμε άριστα αυτό το αντικείμενο.

Στον κατάλογο μας βρίσκεται ο λογιστής για μισθωτούς και συνταξιούχους,  λογιστής για ξενοδοχείο,  λογιστής για δικηγόρους καθώς και λογιστής για κατοίκους του εξωτερικού. Μπορείτε να βρείτε επίσης λογιστή Ι.Κ.Ε, Ο,Ε, Ε.Ε, Ε.Π.Ε, Α.Ε,  λογιστή εργατολόγο,  λογιστή eshop και λογιστή για ηλεκτρονικό εμπόριο ή λογιστή Γ κατηγορίας και Β κατηγορίας βιβλίων.

Στον δικό μας κατάλογο όλοι οι λογιστές είναι Α τάξης,  Β τάξης και Γ τάξης όπως ακριβώς απαιτεί το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. ¨Όλοι τους έχουν δικαίωμα υπογραφής αναλόγως την προϋπηρεσία τους ακόμη και ο λογιστής ΙΕΚ υπό προϋποθέσεις. Ο επαγγελματισμός,  η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα και η συνεχής ενημέρωση είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες στον κατάλογο Ελλήνων Λογιστών. Επομένως όλοι οι συνεργαζόμενοι λογιστές εξωτερικοί συνεργάτες ή λογιστής part time πρέπει να τις εφαρμόζει υποχρεωτικά. Ακριβώς σε αυτές τις αξίες στηρίζεται υψηλή ποιότητα και οι λογικές και φθηνές τιμές.

Αγία Παρασκευή – Λογιστικά γραφεία

Στον κατάλογο Logistis Info θεωρούμε ότι σας φέρνουμε σε επαφή με τα πιο άρτια οργανωμένα και φθηνά λογιστικά γραφεία. Κάθε λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο του καταλόγου μας έχει ως εφόδιο την μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία, την συμπυκνωμένη γνώση όλων των φορολογικών νόμων,  εγκυκλίων και ΠΟΛ. Για αυτό έχουμε αποκτήσει άμεσα αντανακλαστικά στις διαρκείς αλλαγές και τροποποιήσεις υφιστάμενων νόμων αλλά την ψήφιση νέων. Αυτό είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα διότι άμεσα σας ενημερώνουμε για κάθε αλλαγή στους νόμους αλλά και ποιες θα είναι οι επιδράσεις πάνω στα εισοδήματα σας ή τις φορολογικές σας υποχρεώσεις. Με την ομάδα λογιστικών γραφείων του καταλόγου Ελλήνων Λογιστών δεν έχετε ανάγκη να παρακολουθείτε την διαδικασία φορολογικής συμμόρφωσης. Αυτό το αφήνετε σε εμάς και εσείς μπορείτε απρόσκοπτα να διοικήσετε την επιχείρησης σας.

Τα λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία του καταλόγου Ελλήνων Λογιστών απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Αναλαμβάνουν σε προσιτές τιμές την υποβολή της φορολογικής δήλωσης είτε είστε συνταξιούχος ή μισθωτός – υπάλληλος,  γιατρός,  δικηγόρος,  μηχανικός,  ταξιτζής,  μέτοχος,  ελεύθερος επαγγελματίας, είτε έχετε κατάστημα εστίασης,  ρούχων,  καφετέρια,  φροντιστήριο ξένων γλωσσών,  εταίρος σε Ο.Ε,  Ε.Ε ή διαχειριστής ή μέτοχος σε Ι.Κ.Ε,  Ε.Π.Ε ή Α.Ε.

Με βάση τα παραπάνω θα θέλαμε να αποκτήσετε μια σύντομη εικόνα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα συνεργαζόμενα λογιστικά γραφεία της περιοχής σας.

 • Έναρξη νέων επιχειρήσεων οποιασδήποτε μορφής (ατομική,  προσωπική,  μονοπρόσωπη ή πολυπρόσωπη κεφαλαιουχική,  μη κυβερνητική ή κερδοσκοπική εταιρεία)
 • Εποπτεία λογιστηρίου και λογιστικό γραφείο οργάνωση της οικονομικής διεύθυνσης
 • Λογιστικό γραφείο υπηρεσίες (υποβολή φορολογικής δήλωσης,  παρακρατούμενων φόρων,  ΕΝΦΙΑ και ΕΦΑ,  taxisnet Ε9,  gsis μισθωτήρια,  τέλη κυκλοφορίας)
 • Λογιστικό γραφείο με ειδίκευση στην τήρηση βιβλίων σε διάφορα λογιστικά πρότυπα ( ΕΛΠ,  ΔΛΠ – ΔΠΧΑ – IFRS,  λογιστική δήμων – ΝΠΔΔ – ΝΠΙΔ – Κοινωφελείς Επιχειρήσεις)
 • Υποβολή δηλώσεων ενδοομιλικών συναλλαγών,  σύνταξη φακέλου transfer pricing
 • Λογιστής για 120 δόσεις,  λοιπές ρυθμιζόμενες οφειλές
 • Προγράμματα ΕΣΠΑ λογιστικό γραφείο σε συνδυασμό με σύνταξη business plan (νεοφυής επιχειρηματικότητα)
 • Λογιστικό γραφείο για online καταχωρίσεις,  ηλεκτρονικές πλατφόρμες πχ λογιστής υπερχρεωμένα νοικοκυριά
 • Υπεύθυνη εκπροσώπηση στην εφορία
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων για οικονομοτεχνικές μελέτες
 • Ορκωτός λογιστής και Ελεγκτική εταιρία (τακτικός και φορολογικός έλεγχος,  εκθέσεις μετατροπής εταιρειών πχ ΕΠΕ σε ΙΚΕ)

Στον ηλεκτρονικό κατάλογο Logistis Info προσπαθούμε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν εσείς επιλέγετε τους ειδικούς για την διαχείριση των λογιστικών και φοροτεχνικών σας υποθέσεων. Τώρα μπορείτε εύκολα και χωρίς κόστος να τους βρείτε εδώ στον ηλεκτρονικό κατάλογο των Ελλήνων Λογιστών Αγίας Παρασκευής.

Έχεις λογιστικό γραφείο στην περιοχή Αγία Παρασκευή;

Κάνε την εγγραφή σου και μπες ΑΜΕΣΑ στον μεγαλύτερο κατάλογο λογιστών Ελλάδας.