Μαρία Μούκα

Πεύκη 151 21

Βρείτε μας στον χάρτη

Λίγα λόγια για το λογιστικό μας γραφείο

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και κατάγομαι από πατέρα Κων/πολίτη και μητέρα Θεσσαλονικιά. Είμαι  απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Αθηνών. Kατέχω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή Φοροτεχνικού Α τάξης και έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, καθώς και μακροχρόνια εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης εξειδικευμένων στο επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο έχοντας την θέση υπεύθυνης λογιστηρίου, σε ελληνική ανώνυμη εταιρεία από το 1997-2011 και σε πολυεθνική οργάνωση απο το 2011 εώς σήμερα.

Περιγραφή υπηρεσιών: Εμπειρία σε τήρηση βιβλίων Β και Γ κατηγορίας, λογιστικά, φορολογικά, δηλώσεις, τήρηση βιβλίων, ΦΠΑ, περιοδικές δηλώσεις, προσωπικές δηλώσεις, εργατικά, μισθοδοσια, ΦΜΥ, επιχορηγήσεις, δωρεες, οργάνωση και εποπτεία μηχανογραφημένου λογιστηρίου, Εισαγωγές σε ενδοκοινοτικές και τρίτες χώρες.

Γνώση και πολυετής χρήση Η/Υ βασισμένων σε λειτουργικά συστήματα της Microsoft (εκδόσεις Windows). Λογιστικό πρόγραμμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ της Altec, πρόγραμμα μισθοδοσίας PAYROLL της Altec, λογιστικό πρόγραμμα ERP της ENTERSOFT, E – MANPOWER πρόγραμμα μισθοδοσίας της εταιρείας Singular Logic. EUROFASMA της εταιρείας Signular Logic, λογιστικό πρόγραμμα SOFTONE.

Επικοινωνία & Πληροφορίες

Διαδώστε μας μέσω social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Παρεμφερείς επιχειρήσεις

Κοσμάς Τσιάκαλος

Με εμπειρία δεκαετιών, το λογιστικό γραφείο του Βύρωνα “Αρσένης και Τσιάκαλος ΟΕ” αναλαμβάνει ιδιώτες και επιχειρήσεις.