Σύνδεση με taxisnet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • Μάθετε πως ακριβώς συνδεόμαστε με το taxisnet.
  • Ποια ακριβώς η διαδικασία σύνδεσης με taxisnet στο ίντερνετ.

 
 

Λογαριασμός Taxisnet

Καθημερινά ακούμε για τον λογαριασμό taxinet, για κωδικούς εισόδου, για αίτηση μέσω taxisnet για το κοινωνικό μέρισμα, για το επίδομα πετρελαίου, τις δόσεις ΕΝΦΙΑ και συμπλήρωση του Ε9.

Όλα τα παραπάνω ενδεχομένως να προκαλούν σύγχυση στον απλό πολίτη που δεν θέλει τίποτα άλλο από το να έχει τακτοποιημένες τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Πώς όμως κάποιος αποκτά λογαριασμό στο TaxisNet; Μπορώ μόνος μου να αποκτήσω κωδικούς και πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες; Τι γίνεται εάν δεν μπορώ να μπω ή καταχωρίσω λανθασμένο κωδικό πρόσβασης;

Για να μην σας προκαλούν περισσότερη ανησυχία τα ανωτέρω ερωτήματα παρακάτω σας περιγράφουμε με απλά λόγια τι είναι λογαριασμός taxisnet και πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει.

Το taxisnet είναι ένα δημιούργημα της Γ.Γ.Π.Σ από την δεκαετία του 1997. Έκτοτε αυτή η ιστοσελίδα έγινε πρωταγωνιστής στην ζωή μας ιδιαίτερα στη δεκαετία του 2010. Για να γίνει κάποιος χρήστης του TaxisNet αρκεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό. Θα πρέπει να πιστοποιηθεί ως νέος χρήστης στο σύστημα της εφορίας και απαιτείται να έχει ΑΦΜ προκειμένου να γίνει η ηλεκτρονική εγγραφή. Για να προχωρήσει η αρχική εγγραφή θα πρέπει να αιτηθείτε την έκδοση κλειδαρίθμου ως νέος χρήστης και τότε θα έχετε ήδη δημιουργήσει τον λογαριασμό σας στο taxisnet. Με τους προσωπικούς σας κωδικούς πλέον μπορείτε να κάνετε login όποτε το επιθυμείτε.

 

Τι γίνεται όμως όταν δεν θυμάμαι του κωδικούς πρόσβασης;

Μην απογοητεύεστε. Σας δίνετε η δυνατότητα μέσω της επιλογής «Ξέχασα τον Κωδικό μου» στο taxisnet.gr να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση ξανά αρκεί να συμπληρώσετε ορθά τα πεδία που εμφανίζονται. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κάπου κρατημένο τον κλειδάριθμο από την αρχική εγγραφή σας στο taxisnet.

 

Τι γίνεται σε περίπτωση που ο λογαριασμός TaxisNet είναι κλειδωμένος;

Σε περίπτωση που καταχωρίσετε λανθασμένα τον κωδικό πρόσβασης πάνω από 6 φορές τότε αυτόματα κλειδώνει το σύστημα. Προτείνουμε να κάνετε εκ νέου προσπάθεια μετά από μερικά λεπτά. Αν δεν καταφέρετε να κάνετε login στις υπηρεσίες taxisnet τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε είτε στην Δ.Ο.Υ είτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ.

 

Θέλω να αλλάξω username; Μπορώ;

Φυσικά. Όμως η διαδικασία αλλαγής username (όνομα χρήστη) δεν είναι τόσο απλή. Θα πρέπει να προβείτε σε Επανεγγραφή στο taxisnet ώστε να δηλώσετε το νέο username. Κατόπιν θα πρέπει να κάνετε την διαδικασία που προβλέπεται για την απόκτηση κλειδάριθμου.